3.1.2015

2k 15


Uudenvuoden aatto meni mulla ihan täydellisesti. Olin vain kahden kaverin kanssa, sillä haluttiin olla vain rennosti. Istuskeltiin ensin Töölössä ja lähdettiin keskustaan juuri ennen vuoden vaihtumista. Senaatintorilla törmättiin myös muutamaan koulukaveriin!
Näin hyvällä aloituksella on täydellistä lähteä hymyssä suin vuoteen 2015


En muista, että oisin koskaan tehnyt mitään kunnollisia uuden vuoden lupauksia, mutta tänä vuonna päätin yrittää! Askartelin koristepurkistani säiliön tulevan vuoden muistoille ja sinne kirjoitin myös lupaukseni ylös. Seuraavan vuoden aikana koitan siis kirjoittaa kivoja muistoja paperilapuille ja säilyttää niitä tuossa purkissa. Sitten jos on huonompi päivä, voi avata purkin kannen ja muistella ihania hetkiä.


Vuoden 2015 lupaukseni ovat:
1. Juo enemmän vettä - Minulta unohtuu tämä liiankin helposti, ja voi olla että päivän vesiannos on alle 800ml vaikka suositus minun painoiselleni on yli 2000ml päivässä.
2. Urheile enemmän - Treenausta pitäisi harrastaa enemmän, ja tavoitteena olisi saada siitä mukava tapa viettää omaa aikaa. Musta tuntuu, että oon kuluneena vuonna valinnut Netflixin useammin, kuin lenkin! Löysin muuten jo heti joulun jälkeisistä alennusmyynneistä kahdet Niken juoksushortsit puoleen hintaan! Ah, en malta odottaa noiden käyttöönottoa.
3. Pidä huone siistinä - No, mitä tähän nyt voisi sanoa.. Aamulla on aina hankalaa löytää aikaa esimerkiksi sängyn petaamiseen, kun jopa aamupala meinaa jäädä väliin. Yritän kuitenkin parantaa tapojani tässäkin asiassa. Olen todennut, että jo se, että jaksaa illalla laittaa kaiken koulupäivää varten valmiiksi auttaa mielettömästi. Ei tarvitse alkaa kiireessä penkoa jotain tiettyä paitaa kaapin perältä ja samalla heittää puolta kaapin sisällöstä lattialle!
4. Heittäydy - Tee enemmän asioita, joista tulet itse iloiseksi. Etsi uusia haasteita ja toimi enemmän extempore-pohjalta. 

Keksittekö te lupauksia uudelle vuodelle ja jos olette jo aiemmin keksineet, ovatko ne pitäneet?

1 kommentti :