29.12.2014

Christmas


Me vietimme tänä vuonna joulua kahdessa paikassa; 24. päivä kotona isän puolen suvun kanssa, ja 25. päivä Salossa äidin suvun luona.
Tarvitsimme tarjoilua varten yhden lisäpöydän, joten keksimme kantaa vintiltä ylimääräisen oven sisälle. Siistimisen jälkeen siitä tuli loistava pöytä, kun laitoimme maalausjalustat jaloiksi. Pöydän koristukseksi ostimme kukkakaupasta oksia, jotka koristelimme valoin ja joulupalloin.

Lahjoihini olen todella tyytyväinen ja kiitollinen jokaisesta Tänä vuonna tosin tiesin ennalta melkein kaikki lahjani, mikä harmitti hieman.


 Isältä sain kauan kaivatut uudet juoksukengät! Kävin itseasiassa ostamassa nämä itse sovittuani asiasta ja kiikutin isälle kotiin kuitin. Olin ihastellut jo pitkään netissä näkemiäni kuvia Niken kengistä, joihin on tehty tuo logo "timanteilla". Päätin siis itse tehdä saman! Ostin askartelupuodista liimattavia koristekiviä ja asettelin ne kenkien ulkosivujen logojen päälle. Saa nähdä, kuinka hyvin nämä kestävät käytössä, mutta nyt ainakin näyttävät ihanilta!


Sain myös Fitbit flex -aktiivisuusrannekkeen! Tämäkin pinkkinä.. hups. Ranneke on päässyt heti kovaan käyttöön, plussana se, että muutamalla tutullani on samanlainen, joten voimme kisailla päivän askelissa yms. Ihan täydellinen lahja! 


Lisäksi sain viisi kirjaa, joista yksi minulla tosin oli jo ennalta. Muuten nämä osuivat täysin oikeaan, ja odotan jo innolla, että pääsen lukemaan näitä! Olen nyt hieman yli vuoden lukenut vapaa-ajallani kirjoja vain englanniksi, sillä minusta tuntuu, että siitä on kaksinkertainen hyöty! Sanavarasto paranee huomattavasti ja kielenkäyttö on sujuvampaa ja monipuolisempaa.


Ystäviltäni sain kynttilöitä ja karkkia! Lisäksi sain ihanan Lushin kylpypallon, joka tosin tuli käytettyä jo ennen joulua.


 Aktiivisuusrannekkeen paketista paljastui myös uusi sydänpalan Nomination-koruuni.


Lisäksi ostimme äitini kanssa meille yhteiseksi joululahjaksi Marc Jacobsin hajuveden.

1 kommentti :