10.12.2014

challenge


Suosikkikoru/-asuste
Ruusukultainen kello Primarkista. Ei maksanut melkein mitään ja oli hieman liian iso, joten jouduin itse pienentämään. Tykkään tästä kuitenkin paljon, koska en omista muita kelloja, enkä uskalla investoida liikaa sellaiseen, kuitenkin jättäisin sen jonnekkin tai kadottaisin kotona.. :D


Kirja, jota luen tällä hetkellä
Itseasiassa enemmän kuin yksi, sillä mulla on kolme kesken.. Hups. Oon tässä viimesen vuoden aikana lukenut vapaa-ajallani kirjoja pelkästään englanniksi oppiakseni kieltä vielä sujuvammin! Minna Canthin Anna Liisan luin yhdessä illassa koulua varten, mutta otin senkin mukaan kuvaan. Tämän kirjan parissa tullaan tuskastelemaan vielä monta tuntia kaikenlaisten tekstitaidon vastausten takia..


Aamupalani tänään
Itseasiassa välipalani, sillä aamulla en ehtinyt syömään..


Suosikkiasia huoneessani
Vaaterekki, sänky ja valokuvat seinillä. Huoneeni seinillä on melko paljon kuvia, sillä mun mielestä ne tuo tosi paljon henkilökohtaisuutta ja saa huoneen näyttämään just omalta!


Kännykkäni taustakuva, sekä vapaavalintainen esine
Hahah, en oikeen osannut keksiä mitään tähään vapaavalintaiseen, joten nappasin koululaukun pohjalta kädenlämmittimen. Tää on ihan must have talvella!


Pahoittelen samantapaisesta postauksesta, kuin edellinen, mutta sain tutultani tälläisen haasteen, ja päätin sen sitten toteuttaa pois alta. Saatte tehdä saman jos haluatte, ideana on siis laittaa kuvat yllä mainituista asioista blogiin ja vaikka lisätäkin jotain, jos siltä tuntuu :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti