30.12.2014

Autiotalo

Kävimme viime viikolla serkun kanssa tutkimassa muutamaa autiotaloa heidän kodin lähellä. Oon ennenkin vieraillut muutamassa hylätyssä rakennuksessa, ja on pakko sanoa, että ne kiehtoo mua tosi paljon, eikä koskaan jätä kylmäksi. Se tunne, joka hyökyy koko kehon läpi on ihan mieletön. Käsi kahvalla, valmiina avaamaan ovi johonkin täysin tuntemattomaan. Oven takaa voi paljastua mitä vain.
Keksisin myös ihan loputtomasti ihania photoshootteja, joita tälläsissä vois toteuttaa! Ehkä kesällä sitten, kun on mahdollista pysyä paikoillaan paleltumatta.. 
Kuvia reissulta tuli melko paljon, ja koitin valita vain parhaita tähän, mutta silti näitä on kauhea määrä.. hups :D


Tämä oli naapuruston suurin talo, mutta sen sisään emme päässeet kurkistamaan, sillä sen ovet ja ikkunat oli naulattu umpeen. Tämä kyllä harmitti, sillä ollaan ennenkin oltu tuon talon edustalla kuvailemassa, ja silloin ovi oli auki, mutta emme uskaltautuneet sisään..


Tämä taas oli niin ränsistyneen näköinen paikka, ettemme menneet sisään, sillä pelkäsimme katon romahtavan päällemme! Myös kaikkien talojen yläkerrat jätimme suosiolla väliin, sillä pelkäsimme lahoja lattioita, joiden läpi saattaisimme tippua.


Monissa taloissa oli vielä kaikenlaista tavaraa. Yhdestä talosta löysimme lehtiä vuosilta 1969 ja 1970, mutta muuten emme löytäneet johtolankoja siihen, miksi tai milloin talot oltaisiin hylätty.

Kaiken kaikkiaan kiersimme vähän yli kymmenen rakennusta ja kuvia tuli yli 300. Oli kyllä todella hauska kokemus, vaikka välillä hieman pelottikin. 

1 kommentti :

  1. tosi kivoja kuvia!
    Hyi mä en vois ikinä jalallanikaan astua tommosiin taloihin, mulla on meinaan niin vilkas mielikuvitus etten uskaltasi. Toki tommoset retket on tosi kiehtovia ja mielenkiintoisia, mutta mulla ei hermot kestäisi haha :D

    VastaaPoista